Bir aile kurmak için en iyi eyaletler hangileridir?

zenrcade

Active member
Uzaktan çalışma yaygınlaştıkça, anne adayları ailelerini büyütmek için en iyi yerleri seçme konusunda daha fazla esnekliğe sahip oluyor. Bunu göz önünde bulundurarak, hangi ABD eyaletlerinin çocuk yetiştirmek için en iyi (ve en kötü) olduğunu bulmak için bir dizi faktörü inceleyen WalletHub tarafından yapılan yeni bir araştırmayı okumak isteyebilirsiniz.

Durumlar, beş kategoride 51 ağırlıklı metrik üzerinden değerlendirildi. Sağlık ve güvenlik kategorisini değerlendirmek için kullanılan ölçütler arasında tıbbi bakım ve sağlayıcıların mevcudiyeti ve kalitesi, suç oranı, karayolu güvenliği ve bebek ölüm oranı yer almaktadır. Eğitim ve çocuk bakımı puanları, diğer şeylerin yanı sıra yerel okul kalitesi ve mezuniyet oranları, çocuk bakımının maliyeti ve mevcudiyeti ve ebeveyn izni politikalarına dayanıyordu. Satın alınabilirlik kategorisi, konut maliyetlerini, kredi puanlarını, geliri ve diğer finansal verileri dikkate aldı. Sosyoekonomik puan, işsizlik oranları, evlilikler, boşanmalar, yoksulluk, hacizler ve daha fazlasına dayanıyordu. Son olarak, Aile Eğlencesi kategorisi, küçük çocuklu ailelerin yüzdesi ve ilgi çekici yerlerin ve dinlenme merkezlerinin mevcudiyeti gibi şeylere göre her eyaleti sıraladı.


Massachusetts, eğitim ve çocuk bakımında ikinci sırayı bitirmesinin ve sağlık ve güvenlikte yüksek puan almasıyla yine listenin zirvesine çıktı. Kuzey Dakota, sosyoekonomi ve eğitim ve çocuk bakımı alanlarında en iyi puanları alarak geçen yılki dokuzunculuktan dördüncü sırada yer aldı.


Sosyoekonomi ile sağlık ve güvenlik alanlarında kötü performans gösteren Mississippi son sırayı alırken, New Mexico tüm kategorilerde düşük puanlarla onu takip etti. Batı Virginia, geçen yılki 45. sıradan 48. sırada yer aldı.

Bu haftanın tablosu, sıralamalarına en çok yardımcı olan veya zarar veren kategorilerin yanı sıra en yüksek 10 ve en düşük 10 puanı gösteriyor.


Konut gayrimenkul haberleriyle ilgili haftalık e-posta güncellemelerini almak için buradan kaydolun.