“Shark Tank” yıldızı Barbara Corcoran rüya çatı katını satıyor

zenrcade

Active member
Takma adı şimdi “New York Emlak Kraliçesi”, ancak Barbara Corcoran, evi olacak çatı katını görünce hala fakir bütçesindeydi.

1992'de ve Corcoran Realty'nin kurucusu Bayan Corcoran, pennies'i bastırdı. Sonu karşılamak için, bir messenger hizmeti için mektup verdiği bir yan hareket kaydetmişti. Bir hatta -Beşinci Cadde ve 97. Cadde'deki bir binanın en üst katına bir zarf aldı. Asansörden daireye çıktı ve Central Park'ın çok fazla manzarasına sahip cömert bir teras görmek için birkaç Fransız kapısını geçti.

“Tanrım düşündüm, hayatımda hiç bu kadar güzel bir şey görmedim,” dedi 76. Corcoran.

Şimdi (Haberler'da da gayrimenkul yaralanması yapmak için emekli olduğu bir hikayede, Bayan Corcoran zarfı evin sahibine teslim etti ve evi piyasaya sürmesi gerekip gerekmediğini aramasını istedi.

20 yıldan fazla bir süre sonra telefonu çaldı.

2015 yılında, gerçeklik TV şovu “Shark Tank” ın yıldız yatırımcısı olan ve şimdi çok daha rahat bir finansal konumda olan Bayan Corcoran, cihaz için 10 milyon dolar ödedi. En iyi iki işlev nedeniyle bir röportajda ödemek istediği bir bedel olduğunu söyledi: konumları ve beklentileri.

“Şimdiye kadar satın aldığım her ev, oda değil, yeri satın aldım” dedi. “Odayı kontrol edebilirsiniz, ancak pozisyonu kontrol edemezsiniz.”

İç mekanlar için yeni bir vizyonu vardı ve birimi hemen tünellerine taşımaya başladı. On sekiz ay ve en az 2 milyon ABD doları sonra, Bayan Corcoran, üst kattaki kat planlarını çevirmişti, bir sera iç ve dış mekanda nefes kesen bir yemek odasına dönüştü ve terasın yanında bir aşçı ekledi. Yenileme sırasında, o zamanlar 10 yaşında olan Bayan Corcoran ve kızı Kate, bazen terastaki uyku tulumlarında yıldızların altında uyudular.

Orijinal dubleks iç mekanın iç mekanları hakkında kalan her şey, Bayan Corcoran'a göre, emekli bir deniz kaptanı olan 80 olan kocası Bill Higgins'in tırmanması zorlaşan kavisli merdivendir.

“Ve artık bu merdivenleri yönetmiyorum,” dedi.

Bayan Corcoran, kendisinin ve kocasının tek bir evde daha rahat oldukları gerçeğiyle veda edilecekti.

Bu duygusal bir veda. Penthouse, Dach Pijama partilerindeki solaryumlarının ışıltılı ışıkları arasındaydı, ölü fetlerin Ekim günü ve hatta kendisi için planladıkları ve tabuttan düştükleri bir kilometre taşı doğum günü partisi vardı.

Asansörden Grand Fuaye'ye 4.600 metrekarelik apartman ziyaretçileri. Cihazda beş yatak odası, beş tam banyo ve iki yarım banyo, ahşap şömineli bir kütüphane, bir uşak ve Fransız pelvik lavabolu teras dışı mutfak, müşteriye özgü beyaz dolaplar ve ilve menzili bulunmaktadır.

Corcoran'ın Corcoran-Broker Carrie Chiang ile yaptığı daireyi yöneten Corcoran'da bir broker olan Scott Stewart, “O bir emlak dehası ve bu evi tasarlama şekli.” Dedi. “Daire çok aşamalı bir mücevher kutusu gibi tasarlanmıştır.”

Fiyat 12 milyon dolar. Aylık bakım yaklaşık 11.000 ABD dolarıdır.

Bayan Corcoran devam etmesine rağmen, mahallede kalıyor. Kısa bir aramaydı.

Aralık ayında, Bayan Corcoran, Haberler'da Paul Newman ve Joanne Woodward'ın uzun süredir devam eden Pied-à-Terre-Nur'un birkaç blok çıkardığını ve parkla 9,95 milyon dolara satışa sunulmuş rüzgara baktığını okudu. O fiyat ve yeri sevdi. Ve cihazın sadece bir kat olmasını gerçekten sevdi. Bir teklif yaptı, ama dövüldü.

“Her zaman para ile ilgili, hazine,” dedi.

Ocak ayında daha kötü haberler aldı: saygın Pasifik Palisades mobil evi orman yangınlarında yere yakıldı, bu da bir çıkış olarak adlandırdığı bir kayıp. Kısa bir süre sonra, Corcoran komisyoncusu Bayan Chiang onu iyi haberlerle çağırdı: Bayan Corcoran'ın Carnegie Hill'in mahallesinde kalmasına izin vereceğinden emin olacağından emin olduğu yeni bir tek katlı Manhattan Penthouse bulmuştu. Kabul edilen bir teklif yaptı.

Penthouse'un 12 milyon dolarlık fiyat işaretine gelince, satın aldığından ve yenilediğinden daha az talepkar olduğunu biliyor. Ancak fiyatın adil olduğuna ve alıcıların piyasanın onu giyerken sunacağına inandığını söyledi.

“Hiç gideceğimi hiç düşünmemiştim,” diye itiraf etti Bayan Corcoran. “Hayat boyu süren bir rüya kurduğunuzda para harcamak kolay. Benim için gayrimenkul duygusal.”