Tiyatro emektarı David Saint, East Village dubleksini satıyor

zenrcade

Active member
Tiyatro yönetmeni David Saint, 12 yıl önce East Village dubleksine girdiğinde buranın bir sonraki evi olacağını biliyordu.

“Satın almak istediğimde yaklaşık 20 daireye baktım ve bu sonuncusuydu” dedi. “İçeriye girdiğim anda anladım.”

Bay Saint'i Union Square, 123 Third Avenue ve East 14th Street'in hemen yanındaki yepyeni çatı katında satan şey, etrafı saran teras ve muhteşem şehir ve nehir manzaralarıydı. Sonunda terası çeşmeler, dikilitaşlar, saksı ağaçları, bitkiler ve çiçeklerle dolu “küçük Cennet Bahçesi”ne dönüştürdü – bir parti mekanından bahsetmeye bile gerek yok.


Onlarca yıldır tiyatrolarda çalışan ve en son 2021 yapımı “Batı Yakasının Hikâyesi” filminin yardımcı yapımcılarından biri olan Bay Saint, burada aralarında Marlo Thomas, Tyne Daly ve Steven Spielberg'in yanı sıra oyuncu kadrosunun da bulunduğu çok sayıda ünlüyü ağırladı. birçok gösteri. “İnsanlar daireyi görmeye geldiklerinde verandadan çıkmak istemiyorlar” dedi.


Ancak Bay Saint artık tam da bunu yapmaya hazır. Birkaç yıldır aynı evi paylaştığı ortağından ayrıldıktan sonra, çatı katını Brown Harris'e satan borsacı James Foreman'a göre “benim için taşınma zamanı geldi, bu yeni bir sayfa” diye karar verdiğini söyledi. Stevens'a 4.995 milyon dolar. Toplam aylık ulaşım maliyeti 8.633$'dır.

Bay Saint, üniteyi 2012 baharında yaklaşık 3,9 milyon dolara satın aldı ve hatırladığı kadarıyla, daha sonra çevre düzenlemesi, veranda düzenlemesi ve sulamanın yanı sıra oturma odasındaki dolapları ve kitap raflarını takmak için yaklaşık 750.000 dolar daha harcadı.


Bay Saint, 2011 yılında ölen Broadway yönetmeni, oyun yazarı ve senaristine atıfta bulunarak, “Arthur Laurents benim akıl hocamdı ve ondan 75 ilk baskıyı miras aldım” dedi. Bay Laurent'in mülkünün vasisi ve edebi vasisi olarak görev yapıyor ve yeni tiyatro eserlerini destekleyen Laurents/Hatcher Vakfı'nın başkanı olarak görev yapıyor. Bay Saint aynı zamanda New Brunswick, NJ'deki George Street Playhouse'un uzun süredir sanat yönetmenidir.


Bay Saint'in evinde bir zamanlar Bay Laurents'e ait olan diğer eşyalar da bulunuyor; bunlar arasında sanat eserleri, çeşitli tiyatro hatıraları, zarif kristal avizeler ve kendisinin belirttiği gibi “çok fazla tarihi olan” bir Baldwin kuyruklu piyano yer alıyor.

“Bankı açtım ve içinde 'West Side Story' ve 'Gypsy'den orijinal notalar vardı” dedi ve besteciler Stephen Sondheim ve Leonard Bernstein'ın “o piyanoda şarkılar çaldıklarını” ekledi.

2.049 metrekare alana sahip binadaki birkaç çatı katından biri olan çatı katı, 2011 yılında tamamlanan konut kompleksinin 15. ve 16. katlarında yer alıyor. Her biri kendi banyosuna sahip iki yatak odası ve misafir tuvaleti bulunmaktadır. Alan boyunca 11 metrelik tavanlar ve meşe parke zeminler bulunmaktadır.


Evin ana girişi alt kattadır. Bir fuaye, tavandan tabana pencerelere ve 960 metrekarelik terasa açılan cam kapılara sahip harika bir odaya açılmaktadır. Çatı katı benzeri alan 40 x 13 metredir ve bir yaşam alanı, mermer tuvalet ve yemek alanı içermektedir. Yakınlarda yüksek kaliteli aletlerin yanı sıra Caesarstone tezgahlar ve Poliform lake dolaplarla donatılmış açık plan bir mutfak bulunmaktadır.


Bay Foreman, “Yemek pişirmek için iyi bir mutfak” dedi ve mutfak da dahil olmak üzere büyük odanın her alanının veranda erişimine sahip olduğunu da belirtti. “O kadar güzel akıyor ki.”

Üst katta yatak odaları ve çamaşırhane bulunmaktadır. Ana süitte ekstra geniş bir gömme dolap ve 13' x 7' boyutunda bir balkon bulunmaktadır.


Bay Saint, dairenin dış mekanını ve mahallenin canlılığını özleyeceğini söylüyor. “Manzara nefes kesici” dedi. Empire State Binası, Chrysler ve Konsolide Edison Binası ve Tek Dünya Ticaret Merkezi dahil olmak üzere “tüm önemli yerleri görüyorsunuz”.

Ve sonra “piramitler” var.

Bay Saint, “Terasta oturdum ve binaların üzerinde tamamı büyük oranda Masonlar tarafından 20. yüzyılın başlarında tasarlanan 27 piramit saydım” dedi. Terasta, “Bu temayı sürdürmek istedim, bu yüzden tepesinde piramitler olan üç dikilitaş yarattım” diye açıkladı. “Piramit şekli güneş enerjisini şehre taşımayı amaçlıyor.”